Het is al weer een tijdje geleden, maar toen ik vorig jaar voor een netwerk bijeenkomst bij Anafora in Leidsche Rijn (Utrecht) was, was ik behoorlijk onder de indruk van deze locatie en de mogelijkheden die het bied. Dit blog zit dus eigenlijk al een hele tijd in mijn hoofd, maar nu ga ik er echt even voor zitten want deze locatie is écht de moeite waard!


Anafora is een restaurant midden in het Maxima Park en heeft alles voor een prachtig feest, mooie foto’s en bijzondere huwelijksceremonie. Het gebouw is absoluut prachtig te noemen, gebouwd in de stijl van Pierre Cuypers met heel veel licht en heel veel wit. Perfect voor foto’s dus én ideaal voor elk soort aankleding. En voor wie (net als ik) droomt van lang dineren aan het water aan prachtige lange tafels: hier kan het!


En (ja, als mama van 3 komt het toch telkens weer terug) ook als je veel kleine kinderen in de familie en vriendkring hebt zit je hier goed: Tegenover Anafora staat namelijk de Bosspeeltuin. Huur een nanny, of zoek een aantal mama’s die, onder het genot van een drankje, af en toe opletten (of ook leuk: huur een ijscokar!) en de kids zijn helemaal onder de pannen.  En laten we eerlijk zijn: zo’n bruiloft kan een lange aangelegenheid zijn dus waarschijnlijk staan de vrijwilligers te trappelen om ook even lekker los te gaan!

Dus zijn jullie nog op zoek naar een mooie locatie, centraal gelegen in Nederland? Kies een mooie dag uit, maak een wandeling in het park en ga lekker eten bij Anafora. Wordt zo’n locatiebezoekje (wat vaak toch een wat zakelijke bedoening is) ook meteen een stuk leuker van! 😉