Ahhh die lieve, lieve Anke Verbruggen van Zankyou toch. Zij en de jury hebben Hip je Huwelijk in genomineerd voor de Zankyou International Wedding Awards
Vleiend en lief en leuk – en ja, natuurlijk oh zo fijn bevestigend- dat collega’s en publiek mijn blog weet te waarderen. Maar of het helemaal terecht is? Want laten we eerlijk zijn, ik ben misschien wel de meest inconsistente blogger ever…want terwijl ik 100 ballen hoog probeer te houden en aan het goochelen ben met bestellingen, gezin en mijn éigen huwelijksleven komt er toch bijzonder weinig leesbaars uit mijn toetsenbord.


Maar gelukkig zijn er nog veel meer nominaties uitgedeeld. Dus mijn stem gaat naar mijn lieve collega’s van Wedspiration, Arnhem’s Meisje en The Perfect Wedding. Superleuke websites én dames die jullie wel elke dag weten te bombarderen met de beste adresjes, mooiste stylingtips én leukste weetjes.


Overigens kun je elke dag én op 10 sites tegelijkertijd stemmen, dusse.. mochten jullie nou ook op mij stemmen, dan is dat misschien wel weer een goede schop onder mijn kont om nog wat vaker achter de mac te kruipen 😉
Meer informatie en stemmen doe je hier, op de site van Zankyou!

1 Comment on Hip je Huwelijk in genomineerd voor de ZIWA!

Comments are closed.