Vanmiddag kreeg ik een mailtje van Daphne van den Boogaard van Levensceremonie, of ik afgelopen zondag Welkom op Mijn Bruiloft gezien heb (waarom heet het eigenlijk niet Welkom op Onze Bruiloft)? En hoewel ook ik last heb van een behoorlijke dosis beroepsdeformatie, en dol ben op trouwprogramma’s en -films, moest ik bekennen dat ik het niet gezien had (wie zet er zoiets dan ook tegenover The Ultimate Dance Battle?). 

Maar hiep-hiep-hoera voor Uitzending Gemist, want -jawel- kijk eens daar ergens in de 39ste minuut… dat is er eentje van mij! Het ringkussentje werd gebracht door een vriendin van de bruid. Ook meteen een mooie gelegenheid om te laten zien dat het formaat 14x14cm ook geschikt is voor een volwasse!

Dank je wel voor het doorsturen Daphne! 
De hele aflevering, én Daphne in actie zien? Dat doe je hier bij Net5.