Hoewel ik meteen na onze eigen huwelijksvoltrekking (alweer 6,5 jaar geleden!) wel een stuk of 10 keer heb geroepen: “dit doe ik nooit meer!” (niet omdat het  niet leuk was hoor, maar de zenuwen… de zenuwen!), droom ik stiekem al weer een tijdje van een vernieuwing van onze geloftes. En dan niet zomaar even, maar of een compleet nieuwe bruiloft met alles erop en eraan, of een bruiloft in Las Vegas compleet met Elvis en getuigen die we niet eens bij de voornaam kennen.

En als ik dan nog een keer trouw… dan wil ik dat best wel heel graag doen in dit jurkje, de Amore Dress
Polkadots, kort, lekker pittig, met sluier én een echte Addy van den Krommenacker. Addy heeft deze jurk speciaal ontworpen voor Steps. En je koopt hem al voor 294,95 euro! En de sluier heeft -voor 39,95 euro- ook al zo’n leuk prijsje. Ik zeg: voor de deur liggen dames, hij gaat 13 april in de verkoop in de winkels van Steps, maar je kunt hem ook woensdag 21 maart al bemachtigen in een speciale voorverkoop in de Steps Dresses Shop in Maastricht.
Trouwens, de collectie jurken die Addy ook heeft ontworpen voor Steps is ook al zo leuk, en perfecte jurkjes voor als je als gast naar een bruiloft moet.

En voor de mensen die nu denken dat een jurk uit een ‘gewone’ winkel niet exclusief genoeg is, heb ik een geheimpje… die jurk van 1500 euro uit de bruidsmodezaak wordt ook als massaproduct in China gemaakt hoor. En die gaat de wereld over, terwijl deze Addy’s in Nederland blijven. Veel exclusiever dus 😉

1 Comment on Dat is nog eens leuk trouwen in een echte Addy!

Comments are closed.