Flow Magazine is echt mijn blad. Van alleen al de verschillende papiersoorten en de illustraties kan ik helemaal blij worden. En, om heel eerlijk te zijn, hoop ik ook ooit een van mijn producten erin te zien (hee, een meisje mag dromen, toch?).

En tot die tijd doe ik het met de me-time die ik ermee krijg en de goede tips en mooie verhalen die er in staan. En in de laatste Flow staat ook een hele leuke tip voor jullie: Het Liber Amicorum Vriendenboek.

Iedereen kent het wel, die momenten op een bruiloft dat het bruidspaar foto’s maken is, en dan zit je daar als gasten maar te wachten. Ik heb het wel eens meegemaakt dat we 4 (ja echt 4!) uur hebben zitten wachten bij de ouders van de bruid. Ik verveelde me dood. Mijn eerste tip: doe dit je gasten niet aan! Mijn tweede tip: als er toch een lang stuk gepland staat tijdens jullie dag, leg dan dit boekje klaar en laat alle gasten erin schrijven. Er staan handige vragen in zoals wat is je favoriete restaurant, maar ook hele persoonlijke vragen over jullie relatie. Ook heel leuk als boekje voor het vrijgezellenfeest!

Je koopt het boekje in de webshop of winkel van Juffrouw Zonder Zorgen. Tevens hét adresje voor al je leuke en originele cadeautjes, en dat is weer heel handig in deze tijd van mannen in rode pakken met lange baarden.
p.s. Het is natuurlijk nog leuker als je dit als ceremoniemeester regelt als verrassing voor het bruidspaar.