Ik ben gek op mooi serviesgoed. Modern, maar ook van dat hele oude, vol met krulletjes, bloemetjes en gouden randjes. Mijn moeder had vroeger een kast met allerlei kop-en-schoteltjes. heerlijk om naar te kijken – en ja ik geef toe – stiekem te dromen over mijn eigen kast vol met servies. Hoewel het bij mij blijft bij af en toe een kopje uit de kringloopwinkel, zijn er veel mensen die ze stad en land afzoeken op zoek naar de mooiste stukken. Vintage is tenslotte helemaal hip!

En nu de vintage-trend ook trouwend Nederland begint te veroveren is dit ook nog eens helemaal hot & happening!

Zo iemand die stad en land heeft afgezocht voor haar eigen bruiloft is Janneke van FeestLAB. Voor haar bruiloft heeft ze een schitterend servies bij elkaar verzameld. Kopjes, borden, etageres, lepeltjes, vaasjes, noem maar op! En om ook andere mensen een vintage bruiloft te helpen realiseren (die zoals ik, echt geen zin hebben om stad en land af te zoeken!) heeft ze FeestLAB opgericht, haar eigen vintage verhuurbedrijf waar je dit servies (en nog veel meer) kunt huren. Voor 10, 20 of zelfs 200 man! Voor een klein bedrag per persoon heb je een volledige aankleding en een superstyling van jullie vintage bruiloft!