Het is even rustig geweest op het blog. Webshop, blog, een nieuwe shop, misschien een bruidsbeurs, mijn gezin en een compleet nieuwe afdeling opzetten in de huidige shop…. het was een ietsiepietsie beetje druk.
Maar het laatste onderdeel is ready-to-go! De afgelopen dagen heb ik een hele hoop mooie stoffen, materialen, kant, roosjes, en benodigdheden in de webshop gezet waarmee je zelf een mooi en hoog kwalitatief ringkussen kunt maken. Geen goedkope lapjes stof meer van de markt voor die moeder, zus of tante die jullie ringkussen wilt maken, maar echt mooie stoffen én in de belangrijkste bruidskleuren zoals ivoor, offwhite en wit. En ben je niet zo handig, maar wil je wel je eigen ringkussen maken, dan kun je ook een kant-en-klaar kussentje bestellen om zelf te versieren.

Ook heb ik een aantal zelfmaak pakketjes gemaakt, helemaal compleet met stoffen, materialen, stap-voor-stap omschrijving en zelfs garen, naalden en spelden. Je hebt zelfs geen naaimachine nodig (al is dat wel makkelijk natuurlijk ;))!
Er staan nu ongeveer 140 producten in de shop, maar mijn kasten (5 stuks!) puilen compleet uit dus als het een succes is komt er nog veel meer op. En heb je speciale wensen? Laat het me even weten, dan ga ik voor je op zoek!
Een tijdje terug heb ik op dit blog ook een oproepje gedaan of er mensen een ringkussen zelfmaak pakketje wilden testen. Een van de reacties was van Ruben (ja echt, een man!) van Tovergoud. En hij heeft niet alleen een heel mooi ringkussen gemaakt én leuke foto’s , maar er ook nog een heel leuk blog over geschreven. Zeker even lezen dus op het blog van Ruben en zijn aanstaande Debbie: 15 months 2 yes waarop ze over al hun voorbereidingen schrijven en de leuke mensen die erbij betrokken zijn. 

De DIY ringkussen pakketjes zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar.