Ik ben niet zo van de parkjes en de bruggetjes, dus voor onze eigen bruiloft hebben we gekozen voor een fotoshoot op het terrein van ons werk. Veel industrie in de vorm van silo’s, buizen en bijzondere architectuur waar het bedrijf destijds erg mee bezig was. Helaas wordt het bedrijf nu stukje bij beetje ontmanteld, maar het is een prachtige herinnering en heeft hele bijzondere foto’s opgeleverd.
Ik houd er dus wel van als bruidsparen samen met hun fotograaf kiezen voor een bijzondere plek voor hun reportage. Dit mooie stel, Henco en Jolande, heeft gekozen voor de oude Chocoladefabriek De Baronie. Buizen, afgebladderde verf en gruis op de vloeren, wat een mooi contrast met dit prachtige stel!


De foto’s zijn gemaakt door Celiça van Memories for Life, en Annelies van Annelies Bosch Fotografie. Mooie samenwerking dames! Nog meer foto’s van dit mooie stel vind je op het blog van Memories for Life. Enjoy!