Een enthousiaste reactie krijgen op je werk is natuurlijk altijd leuk, maar foto’s in de mail zijn toch altijd wel de kers op de taart. Ans, interieur- en verkoopstyliste van WOW! Styling is 15 juli getrouwd met Ivar, en in de maanden voor de bruiloft hadden we regelmatig contact omdat ze weer iets leuks gezien of bedacht had. Custom fortune cookies voor de gasten, een ringkussen, sleutelhangers met namen voor de hotelgasten, grote bloemen voor op tafel, en -vlak voor de grote dag- nog snel een knalroze haarspeld met veren en een zakdoekje. Lekker veel kleur en uitdaging, van zulke opdrachten word je blij!
En van deze foto’s word ik dus ook heel blij. Wow!De foto’s zijn gemaakt door Peter van der Lingen Bruidsfotografie in Zwolle. 

Lieve Ans en Ivar, dank jullie wel voor de prachtige foto’s en de uitdagende opdrachten. En natuurlijk heel veel geluk in jullie getrouwde leven!