Bij sommige bruidsparen wéét je gewoon dat de bruiloft uniek en bijzonder wordt, bijvoorbeeld als je schrijfster bent en je artikelen worden geplaatst in bladen als Bright en Wallpaper. Tel daar vakgebied architectuur en een passie voor duurzaamheid en design bij op en je krijgt een hippe bruiloft met zelfontworpen trouwpak, een feest op het water én een vader die je weggeeft in roeiboot. Vandaag een gastblog van Ingeborg van Lieshout!

Ingeborg: “Leuk natuurlijk, trouwen! Wij wilden ongeveer alles anders, ceremonie in moderne architectuur, varende picknick met band, vet dansfeest en de bruid droeg zelfs een broek. Achteraf bleek dat de traditie zo gek nog niet is, op onze manier zijn traditionele onderdelen onbewust in de bruiloft geslopen en blijkt dat die dingen een nut hebben. Het weggeven van de bruid deed mijn vader per roeiboot, die ring heb je nodig om er even je oog over te laten glijden en te denken “verrek, ik ben getrouwd” en op de huwelijksreis download je de momenten die je op dat moment niet hebt opgeslagen in je geheugen.

Klik maar eens even door de foto’s. Ook die zijn tikkie anders, ik heb een reportage fotografe via het Parool gevraagd omdat ik geen statieportret maar een sfeer wilde. 
 
Qua bloemen ben ik helemaal blij. Ik wilde geen boeket, maar kreeg het gratis bij Mio trouwringen. Toch maar even naar Judith Griffioen van YouDid Floral Design. Stoere surfchica die heel goed kan luisteren en een brede inspiratie heeft zodat je van klassiek tot anders bij haar terecht kan. Zo’n struik in m’n handen leek me niks. Zij keek naar mijn jurk, de uitnodiging en de aankleding van de ruimte en pikte daar de kruisende strepen in felle kleuren uit. Toen stelde zij voor dat je een boeket ook wel om je arm zou kunnen dragen, zodat je er geen omkijken naar hebt, en dat ze zo’n boeket met gekleurde kruisende draden zou kunnen maken. Architectuur voor om je arm hebben we het genoemd. Zo ging ik van geen boeket naar enthousiast. 
 
Op de dag zelf kwam ze met haar headphones op op de fiets het boeket brengen. Naast het architectuurboeket ongevraagd een corsage voor m’n kerel in dezelfde stijl, en hoe leuk, een extra bosje om mee te gooien. Die gaf ze niet omdat mijn boeket iemand een uitgeprikt oog zou bezorgen, die krijgen al haar klanten zodat je het boeket van je dag zelf kunt bewaren. 
Judith heeft een brede toolbox met veel mogelijkheden. En wat echt belangrijk is voor het resultaat: ze doet alleen bruidsboeketten. Omdat ze dat zo leuk vindt!”
 
Benieuwd naar Ingeborg? Bezoek eens haar blog The Green Light Discrict vol met design, architectuur en bijzondere vindingen.
Meer info over Judith en haar creaties vind je natuurlijk op YouDid Floral Design

2 Comments on Gastblog: Ingeborg en YouDid Floral Design

  1. Hallo! Ik ben razend benieuwd waar die letters vandaan komen! gr. dieuwke (dieuwke123@hotmail.com)

  2. Van de Gamma! Gewoon met de figuurzaag of decoupeer uit een plaat piepschuim snijden. Groet van Ingeborg

Comments are closed.