Soms loop je zomaar tegen de allerleukste dingen aan! En als dat dan ook nog een Do-It-Yourself project is.. dan word ik daar zo blij van! Wat is dit leuk zeg: DIY origami uitnodigingen!
EatDrinkChic is het blog van Amy Moss en staat vol met leuke nieuwtjes, vindingen en DIY projecten. Deze uitnodigingen hebben Amy en haar man Mark voor hun eigen bruiloft gemaakt. Als je gasten het ontvangen is het een origamihartje (dat je ook nog eens op kunt hangen) met een mooi citaat, maar als ze het uitvouwen zien ze jullie uitnodiging. How cute is that!
Op haar website EatDrinkChic geeft Amy een stap-voor-stap uitleg en pdf waarmee je zelf deze unieke origami heart love notes kan maken, inclusief kleine envelopjes om ze in te versturen. Je bent er natuurlijk wel even mee bezig, maar dan heb je ook wel een echt bijzondere, vintage, low-budget uitnodiging!

p.s. het is natuurlijk ook een heel lief klein briefje om op je lief zijn kussen te leggen, of in z’n tas te stoppen als hij naar z’n werk gaat..