Bruiloften met themakleur zijn helemaal hot, maar niet altijd even handig voor je gasten. Voor de dames natuurlijk wel (de perfecte reden voor een nieuw jurkje!) maar waar vind je als man een mooie roze, lichtblauwe of appeltjesgroene stopdas? Dan heb ik hier het adresje voor je: Dutch Ties. Deze webshop is gespecialiseerd in luxe zijde stropdassen, maar je kunt hier ook terecht voor setjes met gilet, manchetknopen en een mooie pochet. Zit de juiste kleur er niet bij? Je kunt ook een stropdas op maat laten maken bij Dutch Ties. En handig met al die lange Hollandse mannen: ze hebben ook extra lange stropdassen!
En een leuke tip voor het bruidspaar: Hebben jullie een themakleur? Laat voor jullie vaders en getuigen mooie bij elkaar passende stropdassen maken. Een mooi cadeau én een bijzonder accent op jullie speciale dag!

In de webshop vind je alle producten die op voorraad zijn. En op de website vind je informatie over het laten maken van een stopdas én handige tips over etiquette, dress code en het maken van de perfecte knoop.