Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik Rotterdamse. Ik ben er geboren en heb daar de eerste 20 jaar van mijn leven gewoond. De smeltkroes van verschillende culturen, de industrie en architectuur, het zit allemaal in mijn hart. Ik vind het dan ook fantastisch om deze prachtige foto’s te laten zien van Warsha en Anil. Zij trouwden in Rotterdam tijdens een Hindoestaanse ceremonie, en op een andere dag zijn ze voor de wet getrouwd in het gemeentehuis. Best of both worlds! Fotografe Shirley van Sjurlie Fotografie was beide dagen aanwezig en heeft alles vastgelegd. De ceremonie, rituelen, zoveel kleuren en traditie, prachtig! En wat een mooi contrast met de foto’s die gemaakt zijn op de dag van het wettelijk huwelijk. Een prachtig stel!

Voor meer informatie over Sjurlie Fotografie ga je naar haar website, en nog veel meer foto’s vind je op haar blog
En boek je de komende maanden een reportage (van minimaal 6 uur) voor jullie bruiloft in 2012 bij Sjurlie Fotografie, dan maak je kans op een gratis luxe trouwalbum van 30×30 cm met 60 pagina’s en voorzien van fotocover  t.w.v. 395 euroHet winnende bruidspaar wordt bekend gemaakt tijdens de trouwbeurs in Kasteel Limbricht op zondag 22 januari 2012! Meer weten? Voor meer informatie en de voorwaarden kun je altijd -en geheel vrijblijvend natuurlijk- contact opnemen met Shirley.3 Comments on Sjurlie Fotografie: De trouwdagen van Warsha en Anil

  1. Prachtig, prachtig! Zowel het bruidspaar als de foto’s. Gefeliciteerd hiermee.

    Groeten,

    Jolanda van Wesep
    Partybord feestverhuur en ballondecoratie

Comments are closed.