Nu bij de Hema, een set van 2 ronde dozen voor 7 euro. Wit of bruin, zodat je ze helemaal zelf kunt versieren, maar ook in een leuk lichtblauw printje. Je kunt de grootste als enveloppendoos gebruiken door een gleuf in het deksel te maken, maar je kunt er natuurlijk ook een dubbele doos van maken: maak een gat in het deksel van de grootste doos en een even groot gat in de bodem van de kleinste doos. Lijm de 2 dozen op elkaar en versieren maar! Kies inpak- of kaftpapier in een leuk motief of kleur, plak er foto’s op of (de voorkant van) de kaart en zoek bijpassend lint voor een mooie strik
Voor de enveloppen kun je een gleuf aan de zijkant maken of op het deksel. Voilà, voor nog geen tientje een leuke enveloppendoos!
Gebruik je alleen de grote doos als enveloppendoos? Dan kun je de kleine ernaast zetten met bijvoorbeeld pennen voor het gastenboek,  snoep of kleine give-aways.

2 Comments on Tip voor een snelle enveloppendoos!

  1. Heee dat was mijn enveloppendoos ook 🙂
    Leuk zijn ze! En paste helemaal bij onze themakleur!

  2. hallo tooske
    ik wil echt supper graag trouwen met me vriend jamal hij komt zeg maar uit libya en hij is nu 1 jaar in nederland we wonen nu bijna 8 maanden samen en we hebben bijna 1 jaar
    dus ik zou graag willen trouwen maar hij wilde heel graag trouwen op zijn verjaardag maar ik zou het graag eerder willen maar hij verzint altijd wel een smoes en ik heb het nou ook moeilijk want heb zeg maar ruzie met me moeder want ze drinkt gewoon te veel en ze drijgt me gewoon en zo en ze wil mij en me vriend uitelkaar maar hij staat gewoon heel erg achter elkaar dus we houden gewoon echt supper veel van hem en hij ook van mij maar hij spreekt het liefst engels dus ik wil graag er een sprookje met trouwen dus ik wil graag dat je me helpt

    Vriendelijke Groet michelle

Comments are closed.