Whoopwhoop een supertip voor alle fotografen die mijn blog volgen: 2 hippe nieuwe frisse fotografes uit Belgie, Melissa van Melissa Milis Photography en Femke Leemans van Love Me and My Ego, hebben geregeld dat fotografe Noa van Feather Love Photography een workshop komt geven in Belgie. Nu bruist ons landje natuurlijk al van het talent, maar de stijl van Feather Love Photography vind ik wel zo bijzonder dat ik deze tip graag aan jullie doorgeef! Voor 500 euro neemt Noa je mee in haar wereld -en wat nog veel belangrijker is- daagt ze je uit om jouw eigen talenten te ontdekken en zo jezelf neer te zetten. Dit alles gaat plaatsvinden op 9 september in Halle, Belgie. Al heel snel dus, dus check je agenda en hop-hop inschrijven! En dat doe je hier, op de website van Feather Love Photography waar je ook nog meer info vindt over het programma.
En voor alle stellen die wel zin hebben in een loveshoot en denken: JA, dit is onze stijl! is er een give-away! Geef jezelf en je lief op en misschien zijn jullie wel het koppel dat Noa, Femke, Melissa en alle andere fotografen op 9 september gaan fotograferen! Check de facebook van Melissa voor info en meedoen!


Jammer dat ik geen fotograaf ben… Melissa en Femke, hebben jullie geen hulpje nodig om koffie in te schenken? 😉

1 comment on “9 september: Fotografie workshop door Feather Love Photography”

  1. Super om te lezen seg en erg bedankt voor de feauture, ik hoop dat er nog veel reacties komen en als dat zo is nodig ik je uit voor koffie 😉 xxx

Comments are closed.