Oeps! Terwijl ik heerlijk aan het genieten ben van een vakantie (en ondertussen probeer te bedenken hoe ik die 100.000 plannen en ideeën werkelijkheid ga maken) blijkt de nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine vandaag al in de winkels te liggen! Dat vraagt om een supersnelle blog- en webshop actie, want in de nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine staat namelijk een gloednieuw product dat verkrijgbaar is in mijn eigen Hip je huwelijk in-shop: Liefdeslapjes! 
 
Liefdeslapjes zijn unieke, handgemaakte zakdoekjes gemaakt door Angelique van Zoet-Stof.Van vintage en nieuwe materialen maakt zij prachtige combinaties om vervolgens te borduren met sprekende teksten zoals “All through a lifetime I’ll be loving you. And then on the day after forever I’ll just start again”
Angelique laat elke lapje eruit zien alsof het een erfstuk is dat al decennia lang wordt doorgegeven van generatie op generatie, en dat is ook haar doel: een tastbare herinnering dat van moeder op dochter of vriendin op vriendin wordt doorgegeven. Prachtig toch? En een heel persoonlijk cadeau voor je lief, vriendin of dochter die gaat trouwen.
 
Enne.. we kennen allemaal het rijmpje toch? 
 
“Something Old
Something New
Something Borrowed
Something Blue”
 
Door het gebruik van vintage en nieuwe materialen zijn de liefdeslapjes de perfecte kombinatie van oud, nieuw en (in veel gevallen) ook blauw. En als je hem cadeau doet aan een vriendin om vervolgens te lenen, heb je meteen 4 vliegen in 1 klap! 😉
 
Update:
Helaas is Zoet-stof gestopt met het maken van de liefdeslapjes. Maar omdat ze zo ontzettend leuk en populair waren is er een opvolger gekomen: liefdesdoekjes te koop in de Hip je huwelijk in-webshop. Handgemaakt met ‘something old’ en gezeefdrukt met bijzondere teksten. Maar let op: ook elk liefdesdoekje is handgemaakt en uniek, dus helaas… weg=weg!