Sorry, lieve lezeressen (en enkele lezer). Het is al dagen rustig op het blog, en niet omdat ik geen zin heb om te schrijven maar het is momenteel zo druk in de shop dat ik gewoon geen tijd heb. Daarom vandaag een blog dat ik een paar weken geleden al had geplaatst maar dat na een paar dagen verwijderd werd door een storing in blogger. Excuus dus als je hem al hebt gelezen, en anders: enjoy!


Kijk, dit vind ik nou eens een leuk alternatief voor een gastenboek. Een poster waarop jullie gasten een vingerafdruk kunnen achterlaten in de boom zodat jullie een eigen “tree of love” ontstaat. Je kiest je kleur en bestelt hem online in de Etsy shop van ‘I do’ it yourself . Niks geen gedoe met verzendkosten want je ontvangt hem gewoon in je mailbox en brengt hem naar een drukker of copyshop bij jou in de buurt. Lijst hem in, koop een stempelkussentje in een leuke kleur (of verschillende kleuren), en stempelen maar! Je krijgt er zelfs zo’n leuke afbeelding bij met uitleg!
Toegeven, het oogt natuurlijk wel heel anders wanneer het (zoals hier) door één persoon in keurige afdrukjes gestempeld is dan wanneer je grote oom Kees en je bibberige oma Bep hem stempelt, maar hee, een echte boom heeft ook niet allemaal dezelfde blaadjes hé?

Bij ‘I do’ it yourself hebben ze trouwens nog veel meer leuke printables die je gewoon zelf uitprint. Uitnodigingen, flessenlabels, en een ‘be my bridesmades card printable DIY kit‘ bijvoorbeeld. Oftewel: Do-It-Yourself met minimale inspanning!

2 Comments on Tree of Love Fingerprint Guestbook

  1. Thanks for the mention, our finger print trees are very popular and loads of fun 🙂

Comments are closed.