Wauw, wat vind ik het gaaf om deze foto’s te mogen laten zien! Het is namelijk het perfecte voorbeeld wat er gebeurd als je toppers in hun vakgebied samen laat werken én de vrijheid geeft om hun ding te doen. In dit geval weddingplanner Shirley Pisano van Bloomwedding en fotografen Ramon en Hermine van Mon et Mine. Shirley kreeg van bruidspaar Cyriel en Anita de vrije hand wat betreft de styling en koos voor het thema “rustic vintage with a touch of blue“. Hierbij hield ze rekening met de interesses en het leven van het bruidspaar. Zo staan de koffers symbool voor hun huwelijksreis naar Namibie en de typemachines en camera’s zijn een verwijzing naar het beroep van de bruidegom, journalist. Ik vind zelf de foto met de schoenen echt fantastisch, net als het lavendel dat op verschillende momenten terugkomt. De gasten ontvingen ook elk een zakje lavendel om over het bruidspaar heen te gooien na de ceremonie. Superleuk en origineel!
Styling: Bloomwedding
Vintage item verhuur: Jitterbug Vintage Verhuur en Bloomwedding
Fotografie: Mon et Mine

1 Comment on Cyriel & Anita – Rustic vintage with a touch of blue

  1. Hey Chantal,

    supertof om te zien dat je onze rustic vintage pics hebt geplaatst 😉 Heerlijk zo’n samenwerking tussen weddingplanner en fotografen!

Comments are closed.