Vorige week las ik het bericht dat het na de zomer mogelijk is om op elke plek in Zaltbommel te trouwen. Mijn man komt uit Zaltbommel, dus dit bericht viel mij wel op. Dus goed nieuws voor al die DIY-bruiden die dromen van zomerbruiloft in de tuin, volgehangen met lampions! Helemaal hip! 


Maar naast DIY is het ook juist helemaal hip om het om het jezelf en je gasten gemakkelijk te maken en te kiezen voor één locatie. En bij Zaltbommel moet ik ook meteen denken aan deze schitterende locatie aan de andere kant van de snelweg, in Bruchem: Landgoed Groenhoven. Ik ben er helaas nog nooit binnen geweest maar wel regelmatig langsgereden en het ziet eruit als een sprookje. En een superlocatie voor een bruidspaar dat juist niet alles zelf wilt doen. Plechtigheid, receptie, feest, alles kan hier plaatsvinden en (handig!) ze kunnen je ook allerlei werk uit handen nemen en bijvoorbeeld helpen met het regelen van een speciaal programma voor kinderen of de invulling van het feest. En je kunt er zelfs buiten trouwen!
En ook wat eten betreft zit het wel goed bij Landgoed Groenhoven. Ze hebben een eigen chef-kok en werken samen met de beste leveranciers (zoals de toppatissiers van de Rouw). 


Eerst even lekker rondsnuffelen voordat je een afspraak maakt? Er worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd, zoals komende week paasbrunch en eieren zoeken voor de kinderen. Ook voor mij de perfecte gelegenheid om deze prachtplek eens wat beter te bekijken!

Update:
Helaas heeft landgoed Groenhoven de recessie niet overleefd en is het gesloten. Hopelijk komt er weer een ondernemer die het aandurft want het is een prachtig gebouw en bovendien perfect gelegen nabij de A2.