Het is lente!!! Hebben jullie ook zo genoten van het prachtige weer zaterdag? Wij hebben de kussens van de loungebank van zolder gehaald (best wel dom, want nu liggen ze allemaal in de huiskamer!) en hebben een fles rose koud- en de BBQ aangezet. Ik word er helemaal vrolijk van! 
Waar ik ook vrolijk van wordt is strand, een strakblauwe lucht en gelukkig mensen: deze pre-wedding shoot dus! De fotografe van deze shoot is Margriet Hulsker van Piktureframe, en wat een leuke relaxte foto’s op het strand en in de duinen. Je ziet ook wat zenuwen dorschemeren, maar door het bruidspaar iets te doen te geven, in dit geval vliegeren, maak je het minder beladen en dus een stuk relaxter. Goede tip!

Meer weten? Je vind het hele verhaal van deze fotoshoot op het blog, en meer informatie over Margriet en Piktureframe natuurlijk ook op haar website.