Vorige week was ik op zoek naar een cadeau voor mijn zwager en kwam ik deze glass markers van Vacu Vin tegen. Twaalf kleine vrolijke figuurtjes met een zuignap om op je glas te plakken zodat je weet welk glas van jou is. Natuurlijk heb ik ze meteen meegenomen want ik werd er zo blij van. En ze zijn natuurlijk ook nog eens heel handig! 
En na een paar dagen schoot me iets te binnen. Een paar weken ervoor stelde één van de bruidparen op de Wedding & Styling workshop de volgende vraag aan Het Bruidsmeisje Vivian: “Wij willen niet in een rij gaan staan zodat alle gasten ons kunnen feliciteren maar willen op het feest zelf bij iedereen langsgaan en een praatje maken. Maar hoe zien we wie we al wel en niet gesproken hebben?” Vivians antwoord: “Deel iets kleins uit aan de gasten met wie je gesproken hebt, bijvoorbeeld een bloem of iets met een lichtje erin zoals een corsage of ijsblokjes.” Of –jullie raden hem al– deze glass markers dus. Die ook nog eens heel toepasselijk Party People heten! Oke, ze zijn natuurlijk wel iets minder opvallend dan een knipperend ding in je glas, maar ze zijn wel ontzettend vrolijk en ook nog eens heel goedkoop (12 stuks voor 4,95 euro). En een bijkomstig voordeel: elke gast weet z’n glas ook nog terug te vinden!

2 comments on “Markeer je party people”

  1. Als oplossing voor het bruidspaar (misschien wel enorm cheesy). We hebben ook een keer meegemaakt dat iedereen een super vrolijke ballon om zijn of haar pols kreeg. Na verwelkoming werd die ballon dan losgelaten (het plafond zat er uiteindelijk vol mee wat ook supervrolijk was) 😉

Comments are closed.