Hier is hij dan, mijn supersnelle enveloppendoos! Het zijn 2 doosjes van de Xenos, nu te koop in verschillende kleuren en formaten (je kunt er dus ook nog een 3-laags doos van maken). Het grote doosje is 3,49 euro, de kleine 1,99 euro. Je snijdt in de bodem van de kleinste doos een gat, maar laat rondom ongeveer 2 cm bodem zitten. In het deksel van de grote doos maak je in het midden een gat van dezelfde grootte. De gaten hoeven niet mooi recht of precies even groot te zijn hoor, je ziet er toch niets meer van! Vervolgens lijm je de 2 doosjes op elkaar. That’s it!
Je kunt de deksels ook nog vastlijmen en een gleuf in het bovenste deksel (of aan de zijkant van een doos) maken, maar je kunt ook gewoon het bovenste deksel eraf laten voor de enveloppen. 


En dan: versieren maar! Niet noodzakelijk, maar wel leuk natuurlijk. De linten in dezelfde kleur die al in de doosjes zaten heb ik vervangen door linten in een andere kleur. De doos en tafel heb ik vervolgens versiert met de decoratiediamanten van Dutch-Decorations. Deze strooi je er gewoon losjes op (of je lijmt ze vast) en omheen. Ook leuk voor op je dinertafel of onder in een vaas, maar eigenlijk kun je alles pimpen met deze diamantjes. 


En nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie reacties! Leuk? Niet leuk? Meer snelle DIY-tips? Let me know!

2 Comments on Do-It-Yourself: Supersnelle Enveloppendoos

  1. Ik vind het een mooi en praktisch idee!
    Denk dat ik ‘m bij m’n stagebruiloft in ga zetten 🙂

  2. Super, ik hou het in gedachte voor mijn bruiloft in oktober, deze ideetjes zijn altijd goed! Groetjes Rianne

Comments are closed.