Afgelopen zaterdag was ik aanwezig  bij één van de Wedding & Styling Workshops van Het Bruidsmeisje Vivian ter Huurne en wat een gezellig feestje was dat! Een huwelijksfeestje zelfs, want de ontzettend leuke en spontane trouwambenaar Marielle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting heeft Vivian tijdens de workshop in den onecht verbonden met Petroy Blaauw van Six Entertainment & Events (deze jongens weten alles van muziek en entertainment!). De workshop werd gegeven in Tante Loes in Rhenen, een ontzettend leuke locatie waar je kunt trouwen, eten en feesten met prachtig uitzicht over het water. Ook de mensen en de styliste van Tante Loes zijn enthousiast en gedreven, wat mij betreft echt een aanrader! Bloembinderij Buitenomme was helaas niet zelf aanwezig maar had wel prachtige bloemstukken bezorgd.

En er was nog veel meer leuks te zien, horen en proeven. Taartje Tuttebelle had heerlijke petit fours en cupcakes gemaakt en vertelde over de trends op trouwtaartgebied. Er waren rode bubbels, een oesterloesje van Tante Loes en de paren werden op de foto gezet in een loveshoot door Danielle Janssen van Dajafotografie. Elice van Quira presenteerde een totaal nieuw concept waarmee je je eigen trouwjurk online ontwerpt. Hierover binnenkort meer want de jurken waren echt prachtig (ook de jurk die Vivian aan had was van Quira)! De bruidsparen werden verwelkomt door lakei Joska Spruyt van Verrassend Jo, die zich ontpopte tot een zanger met een dijk van een stem!

Er zijn nog 2 workshops gepland: aanstaande zondag 20 maart op Landgoed Eikenrode in Nieuw-Loosdrecht en zaterdag 27  maart bij Auberge de Bonheur in Tilburg.  Elke workshop heeft een andere bezetting met leuke en enthousiaste ondernemers. Komende zondag ben ik ook van de partij en ga ik vertellen hoe je met minimale inspanning én minimale kosten je bruiloft persoonlijker kan maken met Do-It-Yourself!

Voor beide (gratis!) workshops zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus kun je nog wel wat hulp – en een leuke dag- gebruiken? Meld je aan!