Ik heb het al eerder gezegd en blijf het herhalen: het moet maar eens afgelopen zijn met al die sexloze huwelijksnachten. Echt, als je nog energie hebt om enveloppen te tellen, heb je ook energie voor andere dingen. Trust me.
 
Dus slaap niet thuis (of erger nog: bij vrienden) en slinger dat libidoverlagende torselet uit het raam! Of nou ja, vooruit, draag eventueel wel een torselet overdag, maar aangekomen op jullie kamer vraag je je echtgenoot of hij je rits even open wilt maken waarna je oh-zo-mysterieus de badkamer in verdwijnt “to slip into something more comfortable“. Klinkt goed toch? 
 
Want ook op het gebied van bruidslingerie is er eindelijk eens iets spannends te melden in Nederland: Een van de mooiste webshops van Nederland, Pleasurements, heeft bruidslingerie toegevoegd aan de collectie! Geen sexloze torseletten, maar mooie bh’s, slipjes, neglige’s en zelfs een sexy cape.nUiteraard in bruidskleur ivoor, maar dan sexy, spannend en een tikkeltje ondeugend. Eigenaresse Rebecca Pleasurements van zoekt zelf heel de wereld af naar de  mooiste, beste en meest exclusieve merken en dit resulteert in een collectie met merken die onder andere door Lady Gaga en Dita von Teese worden gedragen. 

Zeker even kijken dus bij Pleasurements. Ook als je je lingerie al hebt gekocht, er komt tenslotte ook nog een 2e huwelijksnacht, en een huwelijksreis, en de wittebroodsweken, en…