Al maanden hoor ik iedereen erover: CupCakeChic. Een jong bedrijf dat de heerlijkste cupcakes, taarten en macarons maakt. Maar omdat ik niet zo vaak in Den Haag te vinden ben kreeg ik maar geen kans om zelf te proeven! Inmiddels heb ik dan ook eindelijk kennis mogen maken (met dank aan Laura, ontwerpster van het kindersierradenmerk Lovy) en dit zijn inderdaad Cupcakes met een hoofdletter C en très Chic! En hoewel ik al heel wat cupcakes op heb zijn dit zonder meer de allerlekkerste (en mooiste!) die ik ooit heb geproefd. De heren van CupCakeChic zijn dan ook niet zomaar een winkel begonnen maar hebben als doel Nederland te veroveren en dit doen ze met flair én verve. Maar dat kan ook niet anders met smaken als Pink Diva, Cocos Chanel en It’s So Fluffy!
De heren van Cupcake Chic maken ook taarten dus ook voor je bruidstaart kun je bij hen terecht. Maar misschien nog wel leuker zijn cupcakes gemaakt in jullie stijl of thema, of een tafel vol met verschillende cupcakes en macarons. Succes verzekerd! Wel even reserveren, want de shop is vaak binnen no-time uitverkocht!

Je vind CupCake Chic in winkelcentrum Hoge Veld aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag.

1 Comment on CupCakeChic

  1. Klinkt goed, ik zit ook niet in de buurt, maar zo te lezen wel in hun bezorggebied! Je maakt mij heeeel nieuwsgierig. Bedankt!!

Comments are closed.