Zijn jullie nog op zoek naar bijzondere uitnodigingen en drukwerk? Dan zou ik zeker eens kijken naar Vanilla Pod Design. Ontwerpster Susan is engelse en dat zie je dan ook terug in haar stijlvolle én praktische ontwerpen. Luxe papier, mooi design en bijzondere details zoals lint en swarovski kristallen. Elke kaart wordt door Susan ontworpen en is een klein kunstwerkje. Maar niet alleen voor jullie trouwkaart kun je terecht bij Vanilla Pod Design. Je kunt al het drukwerk voor je bruiloft laten maken in dezelfde stijl, zoals julie gastenboek, tafelschikking kaartjes en menukaartjes.

En wat ik zelf echt superhandig vindt: Vanilla Pod Design heeft ook kaarten met aan de binnenkant een vakje voor een extra kaart (of kaartjes): met informatie over hotels bijvoorbeeld. Of een routebeschrijving of (en dit vind ik zo ontzettend handig!) een bijpassend RSVP kaartje en enveloppe. Zo hoeven je gasten alleen nog maar het kaartje in te vullen en op de bus te doen. Mijn eigen ervaring dat een groot deel van de mensen vergeet te reageren en dat jij (of je ceremoniemeester) vervolgens overal achteraan mag bellen! En op zo’n kaartje kunnen je gasten meteen aangeven of er rekening moet worden gehouden met een dieet of allergie. Superhandig!

Bezoek snel de website van Vanilla Pod Design, en laat je vooral niet afschrikken door het feit dat het in het engels is. Susan is wisselend te vinden in zowel Engeland als Nederland dus ook wij kunnen genieten van haar mooie ontwerpen!