Bruiloften worden steeds persoonlijker en je kunt steeds meer elementen aanpassen aan jullie wensen en stijl. Je kunt een thema of kleur kiezen, je jurk laten pimpen, decoraties en accessoires op maat laten maken, noem maar op! Maar waar mensen vaak niet aan denken is dat je ook je trouwringen heel persoonlijk kunt maken. Bijvoorbeeld door goud te gebruiken van een ring van een dierbare, of met een vingerafdruk van je partner erin. Of met een handgeschreven boodschap erin van je lief. 


Op zoek naar bijzondere adresjes kwam ik Matthijs Hanck tegen, een goudsmid die prachtige trouwringen maakt. Op het eerste gezicht lijken sommige ringen ‘gewone’ trouwringen, maar als je goed kijkt hebben ze prachtige persoonlijke details. Zoals ringen waarin jullie initialen verwerkt zijn, ringen die in elkaar passen of een vorm die nét even anders is. Heel bijzonder! 


Meer werk zien van Matthijs? Bezoek zijn website of zijn atelier aan de Tweede Leliedwarsstraat 10 in Amsterdam.