Ik ben helemaal voor vrijgezellenfeesten hoor, maar wat mij betreft mag het beeld dat alles draait om zuipen, grappen en ongepaste dingen snel de plomp in. Wat mij betreft gaat het vooral om gezellig bijkletsen en een feestje vieren. Dus laten we alle flauwigheden, t-shirts met achterlijke opdrachten en konijnenpakken maar snel ritueel verbranden. Of helemaal erg: allemaal dezelfde witte, zelf geprinte t-shirts die dan ook nog eens veel te groot zijn. Brrrrr.
Ben ik dan helemaal tegen verkleedpartijtjes? Welnee! Tuurlijk mag je zien dat het een vrijgezellenfeest is! Maar trek de bruid iets leuks aan en zorg voor de rest voor mooie shirtjes. Speciaal gemaakt in verschillende kleuren met een subtiele print waarin je bijvoorbeeld de initialen van alle dames en de datum terug laat komen. Dan loop je er leuk bij én heb je een leuk shirt dat je daarna ook nog kunt dragen. En dit kun je laten doen bij Cotton Candies
En dit snoepwinkeltje heeft nog veel meer zoets en lekkers. Mooie armbanden bijvoorbeeld om je outfit af te maken (ook leuk als cadeautje voor je vrouwelijke ceremoniemeester!) of hippe t-shirts met prints. Allemaal uit eigen atelier. Eigenaresse Melina ontwierp op verzoek voor mij deze shirtjes met onze initialen en trouwdatum erin verwerkt. Ik vind vooral die met de streepjescode helemaal leuk. Ook leuk om mee te nemen op je huwelijksreis!