Gespot op een bruidsbeurs: de mannen van La Kei Producties. In eerste instantie dacht ik wat zijn dat nu toch voor rare snuiters? Keurig gekleed, keurig bespraakt en toch gaven ze me het gevoel alsof ze zo uit een film of stripboek kwamen. Maar deze mannen bleken echt de verrassing van de dag en een aanwinst op je bruiloft! Op onnavolgbare wijze nemen ze taken uit handen en zorgen voor een flinke dosis entertainment op jullie dag. Aanwezig wanneer het mag, maar net zo makkelijk integer en naar de achtergrond op de momenten dat alles om jullie draait.
Zo kun je ze huren om het ceremoniemeesterschap op zich te nemen, maar ze kondigen ook op geheel eigen wijze de gasten aan, vertellen anekdotes en zingen. En komen jullie er niet onderuit: de behoefte van familie en vrienden om ‘stukjes te doen’ op jullie feest? Ook hier halen de lakeien het geforceerde gedoe uit door bijvoorbeeld ludieke aankondigingen en een vrolijke noot.
Nu zijn de mannen van La Kei Producties echt iets wat je moet meemaken, dus wil je ze eerst zien? Op 26 maart zal La Kei Producties ook aanwezig zijn bij de Wedding & Styling Workshop van Het Bruidsmeisje en Bloom Wedding