Ik kom er niet zo vaak, maar altijd als ik door Arnhem loop ben ik verrast door al die leuke winkeltjes in de binnenstad. Sinds kort is daar nog zo’n vrolijk winkeltje bijgekomen: Bl-ij. Een winkel met alleen papieren producten en een hoog hebbe-hebbe gehalte. Kaarten en briefpapier, maar ook vouwhoedjes en stempels en allemaal even vrolijk en lief. En niet alleen heeft eigenaresse Bibi een oog voor de mooiste paperassen maar Bl-ij heeft ook een eigen collectie kaarten en werkt in opdracht voor bijvoorbeeld… trouwkaarten!

 

Nadat ik aangaf een blog te willen schrijven, viel er meteen een pakje op de mat van Bl-ij, gevuld met kaarten in de echte Hollandse Bl-ij stijl. Want kaarten moet je zien, voelen, beethouden en ze moeten iets met je doen. En dat doen de kaarten van Bl-ij ook, je wordt er namelijk echt BLIJ van! 
Je vind Bl-ij op de Wielakkerstraat 34 in Arnhem, maar er is ook een webshop

2 Comments on Bl-ij

Comments are closed.