My and my big mouth! Ik twitterde op een avond de vraag ‘wat mist er nog op mijn blog?’ en kreeg meteen een reactie van Nanda Zee-Fritse van Fotozee: ‘Jijzelf! En ik wil jou wel op de foto zetten!’ Slik. Kuch. Sputter. Ja, ik geef het meteen toe: ik ben iemand die liever achter de camera dan voor de camera sta. 1000 maal liever! 
Maar ja, wie A zegt moet ook B zeggen, dus (na 2 weken voorbereiding: wat moet ik aan? wat moet ik meenemen?) zat ik gistermorgen in de trein op weg naar de studio van Fotozee. En wat een feestje werd dat! De knikkende knietjes en de rode konen bleven, maar ik had het niet beter kunnen treffen. Nanda is namelijk ontzettend leuk, ontzettend spontaan en ook gewoon ontzettend goed! Perfect voor een stresskipje zoals ik! 
En zie hier het (eerste) resultaat waar ik supertrots op ben: 
Hallo trouwwereld! Hier ben ik! Ik ben Hip je Huwelijk in!


Fotozee houdt zich trouwens niet alleen bezig met portretfotografie maar is een all-round fotografe met een enorme bak vakkennis én creativiteit. Ze maakt ook prachtige trouwreportages en is de bedenker van de Trouwmixx: een totaal nieuw concept waarin foto en video wordt gecombineerd!


p.s. ook een dikke dank je wel voor Charlotte van Lot(‘s) of Photographs voor de tip met de lintjes! Wat fijn om in m’n handen te hebben en een beetje gek mee te doen!

2 Comments on Hello there, it’s me!

Comments are closed.