Wauw, wat een leuk actie van AV fotoreportages! Alle bruidsparen die hun trouwreportage boeken voor 2 april 2011 (inclusief alle bruidsparen die al geboekt hebben!) maken kans op een weekend Parijs, inclusief pre-wedding fotoshoot in deze prachtige stad!

De winnaars reizen 23 april (deze datum ligt vast, dus houd er rekening mee!) relaxed en snel met de Thalys naar Parijs en verblijven in een romantisch hotelletje in hartje Parijs. ‘s Avonds lekker eten in één van de vele bistro’s die Frankrijk rijk is en de volgende dag een superromantische pre-wedding fotoshoot in de straten van Parijs. En jullie weten: Parijs is de stad van de liefde dus reken maar dat dat spetterende foto’s zullen worden! 


En voordat jullie denken “fotografen die een prijs weggeven, dat zullen vast geen goede fotografen zijn” Think again! Axel en Vivian van AV fotoreportages zijn absoluut topfotografen (die gewoon zin hadden in een leuke actie). Hoe goed ze zijn blijkt wel uit de bruidsfotoaward 2011: ze zijn maar liefst 2 maal genomineerd! Hieronder alvast een heel klein voorproefje. Benieuwd naar meer? Check hun website voor foto’s of hun blog voor meer informatie over deze superactie!