Van Ashna kreeg ik deze tip en dit moet ik ook echt even met jullie delen. Een ouwetje inmiddels, maar WAUW, wat is dit gaaf!  

Kunstenaar Luke Jerram heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd met een pratende ring! Als ik het zo schrijf klinkt het best wel suf (als iets wat je in een speelgoedwinkel koopt!), maar lees door want deze man is niet voor niets een kunstenaar. In samenwerking met een juwelier en een opnamestudio heeft Luke een ring gemaakt die je kunt afspelen (yep, zoals een LP!). Hij nam zijn lief mee in een hete luchtballon en liet de boodschap met een afspeelapparaat horen: “Shelina, I’ll love you forever. Marry Me!” 


Natuurlijk zei Shelina JA! en ze zijn inmiddels al jaren getrouwd. En ook de trouwring was spectaculair en zelf ontworpen: als er een lichtbundel door schijnt worden foto’s van het paar geprojecteerd op de muur. Deze werd kort na de bruiloft gestolen terwijl het paar lag te slapen. Goed balen natuurlijk, maar Luke zag er ook het positieve van: een goed excuus om weer een nieuwe te maken!