Verlovingsshoots zijn HOT! Tuurlijk, je leert je fotograaf kennen en je hebt leuke foto’s voor bijvoorbeeld je trouwkaart, maar het is vooral heel erg leuk! Van Mon et Mine mocht ik deze fantastische foto’s laten zien. En bij deze foto’s kwam ook een tekst van Hermine vol met tips en leuke ideeën. Ik heb hem natuurlijk wél een beetje ingekort, want er moet ook nog iets te verrassen en te brainstormen zijn! Smaakt het naar meer? Dan weet je waar je moet zijn: Mon et Mine


Hermine: Natuurlijk zijn verlovingsshoots superhandig, omdat je dan kennis kunt maken met de fotograaf (of fotografen ^^), omdat je dan alvast weet hoe een shoot werkt en omdat je dan je dan ook meteen leuke foto’s hebt voor het gastenboek, maar verlovingsshoots hebben nog meer voordelen.

Je zou bijvoorbeeld tijdens je verlovingsshoot een hele gave plek kunnen bezoeken die op jullie bruiloft gewoon niet bereikbaar is, omdat je dan nogal ver moet reizen. Ook zou je voor een plek kunnen gaan die voor een witte trouwjurk nogal eng is, maar die je met een kort jurkje of die leuke schoentjes gemakkelijk kunt bereiken. Denk aan het strand, de heftige plek in een drukke stad, aan een prachtig weiland, met groen gras, madeliefjes en een paar boerderijdieren.
Een ander groot voordel is dat je vrij gemakkelijk de shoot helemaal persoonlijk kunt maken! Denk hierbij aan het gebruiken van props, of geeft je shoot een soort thema mee, bijvoorbeeld vintage, fashion, architectuur of duizend en een nachten. Waarom zou je niet een leuke activiteit ondernemen tijdens de shoot, bijvoorbeeld heel romantisch een bioscoopfilm kijken of samen gaan kanoën?
Verlovingsshoots zijn in ieder geval altijd superleuk om te doen. Lekker tijd met je aanstaande besteden en vervolgens prachtige foto’s overhouden aan jullie gezamelijke onderneming.


1 Comment on Verlovingshoot pics van Mon et Mine!

Comments are closed.