Velen zijn het jaar begonnen met vuurwerk. Ik niet, ik heb er echt niets mee! Waar ik wel iets mee heb zijn bloemen, dus ik begin het jaar met een verse blogpost gevuld met bloemen. Of sterker nog: een bloemenregen! Duizenden bloemen, neergestort vanuit een vliegtuigje over jullie bruiloft! Want dat is wat de mensen van Blossum Flowerrain Airforce doen. Wauw, dat is nog eens een statement maken! Het doel van Blossum Flowerrain Airforce is dan ook “To make the world a little bit more beautiful” 


Natuurlijk, het budget van de gemiddelde Nederlandse bruiloft is waarschijnlijk wel een ietsiepietsie ontoereikend, maar gelukkig zijn vliegtuigen, bommenwerpers en helikopters met de artiesten van Blossum Flowerrain Airforce ook regelmatig te spotten op evenementen en openingen. Check hun website of flickr pagina voor info!