Soms vind je een adresje dat zo leuk is dat je het wel van de daken wilt schreeuwen… dus hier komtie: KEURSLIIIIIJJJJJJFFFF! Keurslijf dus. Eigenaresse en ontwerper Leonieke maakt de allerleukste vintage-stijl bruidsjurken. Sixties Mod, rockabilly, Grace Kelly-stijl, you name it en Leonieke maakt voor jou de perfecte trouwjurk. En zien jullie de stralende bruid op de eerste foto? Dat is ontwerpster Leonieke zelf!
Ook haar blog is helemaal leuk en gevuld met vintage vindingen. En vintage is HOT-HOT-HOT dames en heren. En daarmee bedoel ik niet trouwen in je moeders trouwjurk, maar een écht persoonlijke bruiloft. Oude én nieuwe elementen, mix en match voor een onvergetelijke dag en overgoten met een lekker retro sausje. Maar dan wel helemaal van nu! I like it!  
p.s. Een klein vogeltje heeft mij ingefluisterd dat er in 2011 nog veel meer gaat gebeuren op het gebied van Vintage Weddings. Dusss…. stay tuned! 😉

2 Comments on Keurslijf

  1. I just love vintage! Keurslijf heeft echt supervette jurken en helemaal custom made! En de prijzen zijn ook nog eens erg leuk .. of moet ik zeggen vintage 😉 Can’t wait to be 2011!

    liefs Vivian
    a.k.a. het Bruidsmeisje

Comments are closed.