Het lijkt wel alsof alles deze week in het teken staat van 3FM Serious Request. En terecht! Want hoe meer geld er wordt opgehaald hoe meer kinderen er geholpen kunnen worden! Ook jullie steentje bijdragen én tegelijkertijd een vliegende start maken met jullie bruiloftsplanning? Dat kan, door te bieden op dit super Serious Wedding pakket
Weddingplanner Maud Spoor van MemotionS events & weddingplanning heeft samen met een aantal topaanbieders een trouwpakket samengesteld waar je U tegen zegt. Bied, win en je bent in 1 keer klaar voor een groot deel van je bruiloft. Wat zit er allemaal in dit pakket? Natuurlijk weddingplanner Maud van MemotionS. Een bruidsboeket,  corsages, en bloemdecoraties van Oogenlust. Een DJ met lichtshow van Extreme Geluid. Een fotoreportage van 5 uur, inclusief DVD en vergroting van Gerard Slegers. Ontvangst van je gasten door de dames van Theater Flats. Muziekale omlijsting van de 
ceremonie door zangeres Paula Snoeren, en een compleet beauty- en visagiepakket van MD Beauty & Lifestyle.
Meer info vind je op de pagina van Serious Wedding en de veiling vind je hier! 


Wel iets bijdragen aan Serious Request, maar geen interesse in een compleet pakket? In de veiling op ebay vind je nog meer bijzondere items, zoals een stylingworkshop van Brigitte Mes, paparazzi fotografen op je bruiloft, een fotoreportage en een hele bijzondere trouwjurk.