Vorige week schreef ik er al over: zwart/wit is hot! Verwerken jullie deze trend in jullie bruiloft en zoeken jullie nog vervoer? Kijk eens naar dit kekke karretje: een compleet gerestaureerd en aangepast Volkswagen busje! Superleuk bij een zwart/wit thema of een vintage bruiloft, of een bruiloft met 60s thema. Of -nou ja- eigenlijk bij heel veel bruiloften, gewoon omdat ie zo leuk is! 
En handig: heb je bruidskindertjes, dan kunnen die er gewoon bij.
Ook de prijs is leuk: je huurt hem voor 450 euro per dag inclusief chauffeur!
Hij is helemaal gerestaureerd, aangepast en gekeurd, maar het blijft natuurlijk wel een auto die er al aardig wat jaartjes op heeft zitten. Zorg dus wel -voor alle zekerheid- voor een alternatief zoals een moeder of vriendin met een grote auto die je altijd kunt bellen. Is dit geen probleem? Voor info, boeken of meer info ga je naar Mijn Trouw(e) Bus.

1 Comment on Mijn Trouwe Bus

Comments are closed.