Ik schrijf niet zo vaak iets over mezelf, want ik vind andere mensen en bedrijven vaak veel interessanter.  Maar een paar weken verscheen er een blog over mij op de website van weddingplanner Inge Bergakker van Seeds of Love. Dus, ja, toch maar even een reactie! 
Een paar maanden terug kreeg ik van Inge namelijk de vraag of ik iets kon maken als alternatief voor een enveloppendoos. En dan het liefst rood en een beetje oosters aanvoelend. En er moest heel veel in kunnen! Ehhh… tuurlijk! Maar dat bleek nog best een lastig klusje. Het moest in eerste instantie natuurlijk mooi zijn, maar ook stevig (je wilt tenslotte niet dat het in elkaar stort als je het oppakt) en je moet het dicht kunnen maken. 


En dit was uiteindelijk het resultaat (na vele uurtjes werk en een paar meter stof): 2 hele grote enveloppen, gevoerd, verstevigd en met een handgemaakte roos als sluiting. Het bruidspaar én Inge waren blij, maar ik ben wel benieuwd wat jullie ervan vinden. Handig? Leuk? Iets voor in de webshop (maar dan bijvoorbeeld in het ivoor, roze, paars)? Let me know!
Benieuwd naar het hele verhaal van Inge? Je leest het hier. Oh, en niet alles geloven wat Inge schrijft hoor, ze kan soms een beetje overdrijven 😉