Hoewel ik probeer om elke werkdag te bloggen lukt dat helaas niet altijd. Werk, gezin, inspiratie…soms werken ze niet allemaal even goed mee. Maar soms verschijnt er ook wel eens geen blog omdat ik er gewoon niet ben. Zoals afgelopen maandag, toen ik naar Arnhem was voor afspraken met bruiloftsfotografen Mon et Mine én weddingplanner Vivian Ter Huurne. Waarom ik daar was? Dan houd ik nog even geheim (maar het wordt heel leuk en heel spannend)! Maar wat ik jullie wel kan vertellen is dat zowel Ramon, Hermine en Vivian ontzettend leuke mensen zijn. En over die laatste kan ik nog een leuke tip geven: Vivian, ook wel bekend als Het Bruidsmeisje, is een ontzettend enthousiaste, leuke, gedreven weddingplanner. Die jullie niet alleen als weddingplanner (of ceremoniemeester) taken uit handen neemt, maar ook workshops geeft: Creëer je eigen droombruiloft en Stoom je ceremoniemeester klaar voor dé dag. Veel informatie, kleine groepjes en ook lekker zelf aan de slag. En net als ik houd Vivian erg van details en styling, dus ook hiervoor veel tips en ideeën. Beide workshops worden binnenkort (januari/februari) weer gegeven, dus grijp je kans!