Ik ben dol op bruidsmagazines! Natuurlijk de Nederlandse Bruid & Bruidegom Magazine (en nee, dat zeg ik niet alleen omdat ze regelmatig iets van me plaatsen!), maar ook de Amerikaanse bladen zoals The Knot en Martha Stewart Weddings. Manlief moest laatst naar de US en kwam terug met een koffer vol magazines en boeken. Lekker op de bank (of in bad), kopje thee erbij en héérlijk wegdromen!


Eén van de leukste onderdelen vind ik misschien wel de ‘echte verhalen’: bruidsparen die vertellen over hun dag. Lekker meelezen en inspiratie opdoen! Houd jij ook van deze ‘real weddings’ en heb je een iPhone of iPad? Dan heb ik nu een hele leuke tip voor jou: De Real Weddings app!
Real Weddings Magazine is een Amerikaans bruidsblad met natuurlijk alle dingen die een bruidsblad leuk maken: advertenties, tips, trend en heel veel jurken. Maar wat dit magazine extra leuk maakt: ook heel veel real weddings! En nog leuker: je download de app en de voorgaande edities van dit magazine helemaal voor nop! Geen iPad of iPhone? Ook op de website van Real Weddings Magazine kun je deze bruiloften bekijken!

2 Comments on Lekker lezen voor nop!

  1. Ik heb het toch ECHT op mijn Sinterklaas wenslijst gezet dat ik een Ipad wil.. eens zien of ik hard genoeg gewerkt heb dit jaar.. om dat te krijgen 😉

    Maar die bruidsbladen; mee eens! Een aanrader om in te kijken en de websites een absolute MUST om op te surfen! DOEN!

Comments are closed.