Update 20/12: 20-24 december doneer ik 50% van de totale omzet!!

Het is alweer december! Maand van de goedheiligman, verse pakken sneeuw en samenzijn voor de open haard (of in ons geval: de verwarming. Ook gezellig). December is ook de maand van 3fm serious request, dat dit jaar alweer z’n 7e(!) jaargang ingaat. Heerlijke pure radio, dus elk jaar staat de radio vast en luister en doneer ik trouw. En ook dit jaar wordt geld ingezameld voor het Rode Kruis, dat dit keer aandacht vraagt voor de ‘stille slachtoffers’: de kinderen die achterblijven als hun ouders sterven aan AIDS. Voor gezondheidszorg en de eerste levensbehoeften, maar ook voor projecten om kinderen naar school te kunnen laten gaan.Hebben jullie de eerste jaren ook altijd zo genoten van de bruiloft die geveild werd tijdens deze actie? Ik heb hier zelf ook 2 jaar met heel veel plezier aan meegewerkt door een bijzonder ringkussen te maken. Helaas vond de organisatie het tijd voor iets anders en hebben ze vorig jaar besloten geen bruiloft meer te veilen. Maar mijn liefde voor deze actie blijft toch. Daarom heb ik besloten om deze maand, van 1 t/m 24 december (tot het moment dat het glazen huis weer opengaat!) voor elke bestelling uit mijn webshop 1 euro te doneren.


En voor de oplettende lezers: er is inderdaad ook al een Pink Ribbon actie én de actie voor Stichting Opkikker. Die lopen natuurlijk ook gewoon door. Dus je steunt sowieso twee, en misschien wel drie, goede doelen in één koop!