Tegenwoordig heeft een beetje BNer een eigen tijdschrift of duikt op in een tijdschrift als gastredacteur. Als je in een blad staat, tel je blijkbaar mee in BNer land. Maar –newsflash-: je hoeft tegenwoordige echt niet meer met je hoofd op televisie om je eigen blad te hebben! Jij, ik, en ook jullie als bruidspaar kunnen nu een eigen tijdschrift maken. Met Jilster
Leuk om na jullie bruiloft te maken, met foto’s, citaten, en behind-the-scenes. Voor jullie zelf maar natuurlijk ook om op te sturen naar de gasten of bruidspersoneel! Je maakt het zelf of met meerdere mensen, die allemaal online hun eigen pagina kunnen maken. 


En voor alle ceremoniemeesters, ouders, beste vrienden en vriendinnen: Vraag iedereen (bijvoorbeeld via de ceremoniemeesterbrief) een foto/anekdote/verhaal in te sturen over het bruidspaar, ga lekker aan de slag en je hebt een superleuk cadeau voor het bruidspaar. Je kunt namelijk al bestellen vanaf 1 exemplaar!
Meer weten of meteen aan de slag? Check Jilster en je kunt vandaag nog beginnen.


Hmmm nu ik eraan denk, het is eigenlijk ook wel heel erg leuk om de eerste 4 jaar van mijn oudste dochtertje in een tijdschrift te gieten. Leuk kerstcadeautje voor opa’s, oma’s, ooms en tantes 😉