Mandi Lu’lur is een eeuwenoude behandeling voor de koninklijke bruiden van Java, bedoelt als ontspannend ritueel én werd bovendien ook nog eens gedacht goed te zijn voor de vruchtbaarheid. Tegenwoordig is een Mandi Lu’lur voor iedereen beschikbaar als behandeling in Balineese spa’s. 
De behandeling begint met een massage met een mengsel van onder andere sandelhout, kurkuma, pinda’s en rijst. Door het opdrogen van het mengsel trekken de stoffen in de huid en vervolgens wordt de huid gescrubt (Ik vind het nu al zalig klinken! Maar wacht, er komt nog meer…).  Na een warme douche krijgt de bride-to-be een yoghurt mengsel op de huid gesmeerd en de behandeling eindigt met een bad met rozenblaadjes. 


Klinkt dat heerlijk of niet!
Maar helaas…. we kunnen niet allemaal even naar Java om in de watten te worden gelegd. Daarom heeft Shizo een klein stukje Java naar Nederland gebracht. De Lu’lur Rose Bath Soak bestaat uit verzachtende yoghurt, rozenolie en rozenbloesemblaadjes. Een paar schepjes in het bad en genieten maar. Een leuk cadeautje voor een vriendin of zus die gaat trouwen (of gewoon lekker voor jezelf)!