Bruiloften en bloemen. Het hoort bij elkaar, maar ik heb er doorgaans niet zoveel mee. Ik denk al gauw aan afgezaagde watervalletjes en oubollige bloemstukjes. Niet zo gek, want als het om bloemen gaat wordt er snel gekozen voor een bloemist in de buurt ‘die ook bruidsboeketten maakt’. Zonde! Je besteed veel aandacht aan jurk, schoenen, kapsel, accessoires, maar voor het boeket wordt genoegen genomen met hetzelfde bloemetje waar onze ouders 40 jaar geleden ook mee op de foto stonden. Terwijl dat boeket wél op heel veel foto’s komt te staan, en dat bloemstuk wél mede sfeerbepalend kan zijn voor de ruimte waarin de ceremonie plaatsvindt. Ik heb er eens over nagedacht, en volgens mij wéten mensen gewoon niet dat het ook anders kan. Mooi. Bijzonder. Spectaculair. Tijd dus om daar verandering in te brengen, want ook Nederland heeft mensen die waanzinnige dingen doen met bloemen. En hier is zo’n pareltje: Moods by Sarah


Sarah Dikker is Floral Designer en met 1 blik op haar website zie je dat je hier met échte bloemsierkunst te maken hebt. Sarah’s lijfspreuk is dan ook ‘Wie bloemen als kunst ziet, kent de onbeperkte mogelijkheden’. Maar Sarah brengt niet alleen de schoonheid van bloemen naar boven met haar creaties, maar ook van andere natuurlijke materialen zoals boomschors, artisjokken of gember. Pure materialen, eerlijk gemaakt met oog voor duurzaam ondernemen en van absolute topkwaliteit. 

En ook haar bruidsboeketten en feestdecoraties zijn spectaculair te noemen. Niet vanwege de vele kleuren (tenzij je dit wilt natuurlijk!) maar juist vanwege de eenvoud en compositie. Sarah maakt dan ook geen boeketjes die je kiest uit een boekje maar gaat laat zich inspireren door het bruidspaar en hun wensen, zodat het helemaal past in hun grote dag. 

Moods by Sarah is gevestigd in Nieuwegein, maar je kunt je natuurlijk ook alvast laten inspireren op de website.