Ja, ik weet het….alles staat bol van de William & Kate berichten, maar ik doe toch gewoon gezellig mee. Want -misschien hadden jullie al zo’n vermoeden- ik ben dol op bruiloften. Dus natuurlijk werd ook ik enthousiast toen er bliep een bericht van de NY times op de iPad verscheen: Prins William en Kate Middleton verloofd. Yay! Volgend jaar kunnen we ons weer vergapen aan de overdaad van een koninklijke bruiloft! 
En natuurlijk gonsde het meteen in royalty- en trouwland: hoe gaat de jurk eruit zien?!? The National Wedding Show riep zelfs de hulp van een expert in die zei: “A demure, high necked, hand embroidered, lace couture gown”. Nou ben ik natuurlijk geen expert, maarre…ingetogen, met de hand geborduurd, kant en couture…. is dat niet een beetje een open deur? En hoe dichter bij de troon hoe hoger de halslijn. Kijk maar eens naar Victoria en natuurlijk onze eigen Maxima! 
Hoe dan ook, ik ben in ieder geval heel erg benieuwd. En natuurlijk ook een fijn excuus om nog eens te kijken naar die andere royal weddings van de afgelopen 2,5 jaar. Mijn absolute favoriet is Victoria. Prachtige vrouw, prachtige jurk, alles klopt aan dit plaatje! Wie is jouw favoriet?

Van links naar rechts en van boven naar onder:
  • Kroonprinses Victoria van Zweden en Daniel Westling, 21 juni 2010. De jurk was van Zweedse ontwerper Pär Engsheden.
  • Lady Rose of Windsor en George Gilman, 19 juli 2008.
  • Lord Frederick Windsor en Sofie Winkleman, 12 september 2009.
  • Prins Peter Phillips en Autumn Kelly, 17 mei 2008. De bruid droeg een jurk van Sassi Holford.
  • De Italiaanse actrice Isabella Orsini and Prins Edouard de Ligne de la Tremoille, 5 september 2009. De jurk was van Gerald Watele.
  • Prins Jean van Frankrijk, Duke of Vendome, en Philomena de Tornos, 2 mei 2009.
  • Prins Joachim van Denemarken en Marie Cavallier, 24 mei 2008. Marie droeg een jurk van Arasa Morelli.
  • Prins Nikolaos van Griekenland en Denemarken en Tatiana Blatnik, 25 augustus 2010.