Bij een mooi huwelijk horen natuurlijk ook mooie ringen. Maar door de steeds hoger wordende goudprijs hangt daar ook een mooi prijskaartje aan. En omdat we door de recessie toch al wat minder te besteden hebben zijn er steeds meer bruidsparen die kiezen voor geen ringen. Of goedkope ringen die ze eigenlijk niet zo mooi vinden. Dit werd ook opgemerkt door goudsmit Daniela Gruber en zij besloot op zoek te gaan naar een mooi en betaalbaar alternatief. En deze heeft ze gevonden in Wenen, bij een goudsmit die goud combineert met (onder andere) edelstaal en keramiek. Het resultaat: ringen die niet onderdoen voor volledig gouden ringen -en voor de dames natuurlijk mét diamant- maar dan wel voor een fractie van de prijs (de ringen hiernaast zijn allemaal tussen de 298 en 500 euro per set!). 
Waar je deze bijzondere trouwringen vindt? Bij WomenWants. Waar je trouwens nog veel meer leuke dingen vindt zoals sieraden, horloges en lingerie. WomenWants is een webshop maar natuurlijk kun je de ringen ook zien, voelen en passen op afspraak in Assendelft. Toch liever volledig gouden ringen? Die heeft WomenWants natuurlijk ook in het assortiment, maar Daniela kan ook iets naar jullie eigen wensen ontwerpen.