Ik vind het heel leuk dat ik vandaag weer een fotograaf en een bruidspaar in the picture mag zetten. De fotograaf is Peter Lammers van YourWeddingPhotos en het mooie bruidspaar op de foto’s is Stefan en Bianca. Zij zijn begin oktober getrouwd en omdat Stefan supporter is van Go Ahead Eagles hebben zij foto’s gemaakt in het stadion. En dan mag je dus overal in én bij, van middenstip tot kleedkamers. Hoe leuk is dat?!

Peter heeft ook nog een goede tip voor bruidsparen (en fotografen!): “In mijn foto’s laat ik altijd  wat van de omgeving terug komen. Want als je op een mooie locatie bent moet je dat ook in beeld brengen. Ik zie maar vaak genoeg dat mensen op een hele chique locatie trouwen en dat je daar in de foto’s weinig van terug ziet”. Dus bespreek dit zeker even met je fotograaf. Jullie hebben een fotolocatie tenslotte niet voor niets uitgekozen!

Meer info over Peter Lammers vind je op YourWeddingPhotos en nog veel meer foto’s vind je op zijn blog. Zeker even kijken!

2 Comments on YourWeddingPhotos

  1. Oh cool! Toevallig dat ik laatst nog op twitter vroeg naar een bruiloftsfotograaf die ook pics heeft gemaakt op een voetbalveld (inspiratie, inspiratie) en nu vind ik het. Super nice : )

Comments are closed.