Heel, heel lang geleden heb ik een vliegticket naar Australie gewonnen. Sindsdien win ik nooit meer iets. Terecht. Maar gisteren vond ik een envelop op mijn mat met daarin een cadeautje van The Beauty Bakery, een Sweet Mango Buffer. Een plak zeep met daarin een loofah om tijdens het douchen de dode huidcellen te lijf te gaan. Uiteraard heb ik hem meteen opengerukt (en de geur…..de geur….de geur!!!) en ben onder de douche gesprongen. En dat viel niet tegen. Het schrubje was mild en door de olie heb je na afloop een heerlijk glad, warm en licht tintelend velletje. En terwijl ik aan het scrubben was bedacht ik me: het is tijd voor een spoil yourself-momentje.


Dus lieve bruidjes, weddingplanners en andere lezeressen: een bruiloft plannen is een hoop werk. Daarnaast heb je je werk, je partner, misschien ook al kinderen, en die eeuwige wolk boven je hoofd die je continue toefluistert: ‘we moeten geld besparen voor de bruiloft!’ Maar sta in deze chaos ook eens even lekker stil bij jezelf, verwen jezelf eens een beetje. En dat hoeft heus niet met dure luchtjes of luxe producten. Koop gewoon eens iets lekker voor jezelf. Of beter nog, voor jullie samen! Geloof me, dat tientje maakt echt geen verschil op je budget en is het dubbel en dwars waard. Dus breng eens een bezoekje aan The Beauty Bakery. Al hun producten zijn met de hand gemaakt en zien eruit om op te eten. Cupcakes voor in bad, gebakjes voor onder de douche en taartjes voor op je gezicht. En ook de webshop ziet eruit om op te eten, hip met een lekker vintage tintje. Love it!