Ken je dat? Blader je door de foto’s van een bruiloft en zie je alleen maar geposeerde foto’s. Iedereen op z’n best, stelletjes pakken elkaar nog even lekker vast en lachen maar! Natuurlijk, dat hoort erbij en het belangrijkste is tenslotte ook dat iedereen op de foto staat. Maar een beetje spontaniteit  hoort wat mij betreft net zo goed bij een leuk feestje én zorgt voor leuke foto’s. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Nou, bijvoorbeeld met Wolkie Talkie: Whiteboards in de vorm van praat- en denk-wolkjes. Je schrijft er met de stift een boodschap op, houdt hem vast, smile en *klik*.


Tip: Laat elke gast (of stelletje) een boodschap opschrijven en een foto maken bij aankomst. Plak ze allemaal in een fotoalbum en voilà, een persoonlijk gastenboek!


Je koopt een kant-en-klaar pakketje van 2 praatwolkjes, 1 denkwolkje en 3 stiften met wisser in een kant-en-klaar pakketje bij –je raadt het al- Wolkie Talkie.